Liikluse reguleerimine

Liikluse reguleerimine– liiklusreguleerijate abi vajatakse erinevates olukordades, kus tavaliiklus on häiritud või on vaja liiklust ajutiselt ümber korraldada. Liiklusreguleerija oskuslikust tegutsemisest sõltub liikluse sujuvus ja reguleerija enda ning liiklejate ohutus. Meie koolitatud ning nõuete kohase varustusega liiklusreguleerijatega muudame liiklemise üheselt arusaadavaks ning turvalisemaks.

Miks valida meid? Põhiline millele tähelepanu pöörame on koolitus ja praktika. Ainult õppides ei saa head tulemust oodata, selleks on vaja ka reaalses elus osaleda. Kõik meie töötajad saavad esmalt koolituse ja siis veel omakorda väljaõppe liikluses. Aga ka sellest ei piisa, kui nad asuvad tööle siis on koos nendega ka juhendaja kes jälgib ja suunab nende tegevuse käima. Lisaks on meie jaoks oluline ohutus. Ohutus algab riietusest ja varustusest kuid ka sellest, et töötajad suudaksid asju ette märgata ja vajalikud meetmed juba ennetavalt kasutusele võtta.

Osutame liikluse reguleerimist kui ka parkimise korraldamist nii tavaliikluses kui suurematel sündmustel.
Omame pikaaegset kogemust selle teenuse osutamisel.

K Security OÜ omab ka õigust koolitada liikluse reguleerijaid (koolitusluba 24.03.2017 nr 0081).

Küsi lisainfot telefonil +372 53 000 200

K Security OÜ kontaktandmed leiad siit

    Suurimad projektid kus oleme teenust osutanud on Rally Estonia, Võimlemispidu, Tantsupidu, Luige Laat, Tallinna Ralli, WarrenSafety ja paljud teised.